Stel; u krijgt een aanrijding waardoor u schade aan uw auto of motor hebt. Een aanrijding die niet door u maar door een ander is veroorzaakt, wat dan?

Als u Volledig-casco (ook wel All-Risk genoemd) verzekerd bent dan vergoedt uw verzekeraar de schade. De schade gaan zij dan op hun beurt verhalen op de verzekeraar van de tegenpartij.
Bent u alleen WA of WA beperkt-casco (ook wel WA plus genoemd) verzekerd en u heeft geen rechtsbijstand motorrijtuigen dan moet u zelf de schade gaan verhalen.

Expert verhaalschade;

Het verhalen van een schade bij een verzekeraar is niet altijd even eenvoudig. Bovendien zullen zij er u niet gauw op wijzen waar u allemaal recht op heeft. Daarom schakelen wij voor u dhr. Breedveld van B&B administraties in. Als expert op dit gebied zal hij dan namens u de schade voor u gaan verhalen (dit beteft een verhaalservice en geen rechtsbijstand).

Zijn er kosten aan verbonden?

Nee, niet voor u. De kosten worden naast de schadevergoeding volledig verhaald op de verzekeraar van de tegenaprtij. U krijgt dan ook de schadevergoeding volledig uitbetaald.

 Afbeeldingsresultaat voor BB Administratie