Uw complete inboedel is een duur bezit

Jaarlijks krijgen meer dan 100.000 mensen te maken met brand. Om nog maar te zwijgen van alle overige schades zoals lekkage- en glasschade. Stel dat u alles opnieuw zou  moet kopen, van bankstel tot beddegoed, van kleding tot tandeborstel. Daarom een inboedelverzekering die in geval van schade het verschil maakt.

Inboedel Plus dekking

Naast een extra uitgebreide dekking heeft u aanvullend ook een zogenaamde 'Van alle buitenaf komende onheillen' dekking. Hierdoor heeft u een inboedelverzekering die nauwelijks uitsluitingen kent. Zelfs schades die door u of uw gezin zijn veroorzaakt vallen onder de dekking.Eventueel kunt u ook voor een beperkte dekking kiezen

Standaard meeverzekerd:

  Bijzondere bezittingen, zoals bijvoorbeeld antiek en verzamelingen, tot € 30.000
  Audio, computers, flatscreens e.d. tot € 15.000
  Noodzakelijk verblijf in hotel of pension tot € 10.000


Nooit onderverzekerd

U heeft de garantie dat bij schade nooit een beroep zal worden gedaan op onderverzekering. Dit betekent dat u de schade vergoed krijgt ongeacht de werkelijke waarde van uw inboedel. Wanneer u iets hebt gekocht hoeft u dan ook niet door te geven  Mocht het aantal slaap-, hobby- en studeerkamers wijzigen dan moet u dat wel aan ons doorgeven.

Inboedel in berging, garage, schuur e.d. ook verzekerd

Uw spullen die in afgesloten ruimtes staan die bij uw woonhuis horen zijn ook verzekerd. Ook scooters, brommers en snorfietsen vallen hieronder. 

Ook daarom kiest u voor Adesto

  Altijd een expert aan uw zijde
  Bijstand in de afhandeling 
  U krijgt waar u recht op heeft


  
Veilig overstappen doet u zo

Het enige dat u hoeft te doen is de opzeggingsbrief naar ons te mailen en wij zorgen voor de overstap. 
Zo bent u ervan verzekerd dat u niet tussen het wal en schip raakt of dubbel betaald.

     Opzeggingsbrief