Een ongeluk zit in een klein hoekje

Uw kind komt met zijn fiets tegen de geparkeerde auto van uw buren. Uw hond of kat schiet de straat op met alle gevolgen van dien. Of u let zelf even niet op en veroorzaakt schade bij een ander. Voor de wet bent u dan aansprakelijk en zal u de schade moeten betalen. Is er sprake van letsel dan kunnen deze bedragen flink oplopen. Kan iemand hierdoor niet meer werken dan zijn de bedragen zelfs niet meer te overzien. Dit omdat u naast alle kosten dan ook het inkomen zal moeten aanvullen. Een aansprakelijkheidsverzekering is dan ook onmisbaar.

Verzekerd bedrag 2.5 miljoen

Of u nu alleenstaand bent of een gezin hebt, als het om aansprakelijkhied gaat dan wilt u dit niet alleen voor uzelf maar vooral ook voor een ander goed geregeld hebben.

Standaard meeverzekerd:

  Werelddekking
  Huispersoneel, auppair en oppas
  Iedereen die in gezinsverband met u samenwonen
  Huisdieren

Wel verzekerd

Wanneer u spullen onder u heeft van een ander zoals lenen, gebruiken en bewaren,  en er gaat iets door uw toedoen kapot. Dan bent u hiervoor bij de Goudse, in tegenstelling tot veel andere verzekeraars, tot een bedrag van € 15.000 wel verzekerd.


Geen eigen risico

U heeft op de aansprakelijkheidsverzekering geen eigen risico.

Onderlinge aansprakelijkheid

U laat iets slingeren waarover uw partner struikelt en gewond raakt. Wat dan?
Lees meer >>

Ook daarom kiest u voor Adesto

  Altijd een expert aan uw zijde
  Bijstand in de afhandeling 
  U krijgt waar u recht op heeft

Vriendendienst ook verzekerd

Een bekende zoals een vriend of familielid vraagt u om hem te helpen, bijvoorbeeld om te verhuizen. Als u dan schade veroorzaakt kunt u hiervoor in beginsel niet aansprakelijk worden gesteld. Als dan ook blijkt dat diegene die u helpt de schade niet op zijn eigen verzekering kan verhalen, dan zal dat de relatie zeker niet ten goede komen. In dit geval zal de Goudse voor u de schade beoordelen alsof er geen sprake was van "vriendendienst". Als blijkt dat u dan wel aansprakelijk zou zijn dan wordt de schade vergoed tot een bedrag van € 15.000.

  Voorwaarden Aansprakelijkheid

Hier kunt u in begrijpelijk taal de voorwaarden lezen. U bent voor veel verzekerd maar niet voor alles, zo zijn schades ontstaan door motorrijtuigen bijvoorbeeld niet verzekerd.
Wij raden u dan ook aan om even de voorwaarden door te nemen zodat u precies weet waar u op kunt rekenen.

     Polisvoorwaarden Aansprakelijkheid


  
Veilig overstappen doet u zo

Het enige dat u hoeft te doen is de opzeggingsbrief naar ons te mailen en wij zorgen voor de overstap. 
Zo bent u ervan verzekerd dat u niet tussen het wal en schip raakt of dubbel betaald.

     Opzeggingsbrief